Fascination About su kaçak tespiti

Wiki Article

 Su kaçağı bulma yapabilmek her tesisat ustasının bildiği bir işlemdir. Ancak her usta makineye sahip olmadığı ve yeterli teknik donanımı bulunmadığı için geleneksel usul olarak kırıp dökerek ve ekstra masraf çıkararak uygulama aşamasında çalışmaktadır.

Karşılaşabileceğiniz ve karşılaşmak istediğiniz dürüst çalışkan bir arkadaş tam bir usta. yorumlara bakarak karar verdim en iyi yorumu hak ediyor kendisine çAlright teşekkür ederim bundan sonra bütün işlerimi dimensions yaptıracağım

two Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde "su kaçağı yeri" tespit edildi ve yine kısa bir zamanda onarım yapıldı.

​Boğaziçi Tesisat yapmış olduğu tüm tamir işlemlerine en az 1 yıl yazılı olarak GARANTİ vermektedir.

20 yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Son teknoloji olarak üretilen kameralar ve cihazlar sayesinde su akıntısı ve sızıntısına sebep olan boru rahatlıkla tespit edilir.

Soru : İki gündür alt kat komşum bizim mutfaktan kendisine su aktığını söylüyor dün öğleden sonra evde yoktuk yine akmış dolayısıyla bizden olmadığını su kaçağı tespit düşünüyoruz ancak biz evde olup mutfakta su kullandığımız zaman su daha çAlright akıyor bende bugün inip baktım lavabonun alt kısmını kırdım biraz kuru nereden olabilir en hızlı nasıl bulabiliriz su kaçağını.Kolay gelsin.

fifteen yıllık tecrübe ile güvenilir kaliteli ve güler yüzlü hizmet arayanların adresi Havuz bakım ve temizliğinde su kaçak tespiti de su kaçağı tespit fifteen yıllık tecrübeye sahibiz

Pahalı su kaçak tespit cihazını kullanan ama tespit konusunda sıkıntı yaşayan kişi olacağı gibi, ucuz cihaz kullanan ama su kaçağını tespit ederken sorun yaşamayan kişilerde olabilir.

Evlerdeki su su tesisatçısı kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Su hasarı riskini azaltarak ev sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor.

Bu durumun tespiti için öncelikle tesisatçıların her su kaçak tespitte yaptığı gibi dairenin temiz su tesisatını examination eder ve kullandığı ekipmanla su kaçağının yerini tespit eder ve tespit edilen borudaki patlak tamir edilir.

Tamir durumu olmayan işlemerde genel tesisat bakımı ile sizleri yüksek maliyetli işlemlerden kuratıryoruz.

İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz vardır ve şunu da belirtmek isteriz, ister su kaçağı tespit Tuzla da olun ister silivri'de uzaklık yakınlık ayırt etmeden ek bir servis ücreti talebimiz olmadan sorunlarınızı kısa sürede çözüyoruz. dileriz

Tesisatta su kaçağı belirtileri varsa kesinlikle herhangi bir yeri kırmayın 7/24 hemen kaçak su tespiti yapan firmamızı arayın ve randevu alın.

Report this wiki page